top of page

SVT Sápmi på samiska Nationaldagen

Liv Aira moving to the voice of Sara Ajnnak live in SVT, Wednesday 6/2 2019, the Sámi national day! An honor to preform next to such a talented yoik artist live in TV. You will have an other opportunity to see the TV show on SVT2 Saturday 9/2 2919 19.30.

"Svt sápmi firar samiska nationaldagen live i Jokkmokk på folkets hus 6/2 18:00-19:30. Vi gästas av grammisaktuella Sara Ajnnak och dansaren Liv Aira. Vi kommer att ha intressanta samtal om kärlek tillsammans med kändisparet Ida och Viktor från tv serien ”mitt stora samiska bröllop” och Jenni Laiti och Katarina Kielatis visar för första gången sitt gemensamma konstprojekt. Konstnären Juvvá Pittja kommer att vara med i en nordisk challange där han kommer att måla en tavla under sändningens gång. Du kan följa programmet på svt play och det är en nordisk samsändning tillsammans med Yle och Nrk. Vi kommer på storskärm i Jokkmokk följa vad som händer i både Tromsö i Norge och Enare i Finland. Jokkmokks sameförening säljer fika under sändningen. Välkomna! Bures Boahtin!" https://www.facebook.com/events/296218854425780/

Sänds live på www.svtplay.se

Läs mer om Sara Ajnnak på: http://www.saraajnnak.com/

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page